Welkom Radioregionaal

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom bij Radioregionaal.

Wij willen jullie van harte welkom heten hier op onze website, waar jullie ook kunnen luisteren naar ons radiostation: Radioregionaal! Wij zijn een jong en dynamisch team, die graag onze hobby met jullie willen delen. Muziek is en blijft toch een "Wereldtaal"! En, er is muziek voor iedereen! Music brings people together! Er is ook een mogelijkheid dat je tijdens het luisteren van ons radiostation kan chatten. Daar waar je nieuwe mensen kunt leren kennen, chatten over de alledaagse dingen en waar je ook verzoekjes kunt aanvragen bij de DJ's die op dat moment live te horen zijn. Op de website staan ook diverse Nederlandstalige artiesten die wij mogen promoten. Op die manier kan je meer te weten komen over een artiest die je hier te horen krijgt op RadioRegionaal.

Radioregionaal promoot ook artiesten wil jij ook promoot worden stuur dan even een mailtje via het contact formulier of klik even de banner aan van Radioregionaal-artiesten site.

Hieronder zie je banners van toppers van oranje en studio A9  klik op één van deze banners en je vind veel over Nederlandse artiesten die komen optreden door het hele land heen.


    


          

            Download hier Radioregionaal telefoon app momenteel alleen nog voor android

                                                                                  

                                                         

                                                                   

Wil van Delft - top lijst
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu